En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Hiç kuşku yasak ki yangın felaketi, yıl zarfında dirilik yitirilmesine ne olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaca bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem de finans kaybına neden olması ile bilinmektedir. Özellikle bile erdemli yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında birey ve orospu kaybı peşış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en yaraşır bedel politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 zümre bir kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın yerel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen alınmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın vakaları biröte binada en pıtrak mukabillaşılan ve ciddi tehlikelere muamele harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması lakinçlanır.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni çekim için zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini akdetmek amacı ile çatı ciğeri yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir örgüsı vardır.

Yangın kapıları; son kademe emniyetli ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine zemin bulur. Başlıca bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonra kaliteli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş olduğu performansa fallarak testi karşılayıcı kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangına dayanıklı kapıların sundurma kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama ahşap bapnın namevcut olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçbirliı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz ayrıntılı gereç kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac lafınlığı 1.0 mm veya daha nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı Yangın Kapısı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini mideeriye hapseder.

Report this wiki page